zondag 13 mei 2018

Stabiel

Het leven gaat verder en ik verbaas me eigenlijk hoe goed ik me in elk geval psychisch voel. Er zijn wat fysieke probleempjes met de kuren die ik onderga maar het is goed te doen.
De wintersport in Kirchberg, maart 2018, was gezellig met bijzondere uitzichten.

Ik vermaak me prima met allerlei activiteiten. Promotie afronding ligt op schema en in oktober zou de presentatie best wel eens kunnen doorgaan. Daarnaast blijf ik me verdiepen in recente ontwikkelingen op medisch oncologie gebied, waardoor het soms voelt alsof ik twee studies doe. Maar het is allemaal even fascinerend met veel nieuwe ontwikkelingen.
Afgelopen woensdag 9 mei hebben we de meeste recente CT scan van 1 mei besproken. Het was erg spannend omdat ik een zwakkere kuur onderging met de nodige onderbrekingen door vakantie en tandproblemen. De uitslag hebben we als positief gezien omdat de tumoren niet verder zijn gegroeid en er ook geen nieuwe zijn gevonden, zie tabel hieronder. Ik heb wel steeds meer last van het zgn hand-voet  syndroom. Een, door mij voorgestelde, alternatieve behandeling met S1 ipv Capacetabine zag men in Radboud nog niet zo zitten; wordt vervolgd denk ik dan.
Kuren gaat verder met een verlaagde dosering. Volgende CT scan in augustus.