donderdag 22 november 2018

Drie fantastische maanden

Vorige week weer een CT-scan gehad met een hele fijne uitslag op 19-nov-2018: weer stabiel met een geringe afname!
Onderaan deze pagina staat een tabelletje met de progressie van de metastasen.
Het gaat me zeer goed en ik leef volop. Ik verdeel mijn tijd nu over thuis, patiƫnten-support en werk gerelateerde activiteiten.

De afgelopen drie maanden waren zeer speciaal.

De presentatie in Cordoba/Argentinie begin augustus verliep prima; ik had de eer om in een panel op te treden samen met staatssecretaris Pablo Bereciartua. zie: https://youtu.be/vjyc_OLL_nk?t=1283

Daarna heb ik mijn proefschrift afgerond en afgesloten met een verdediging op 25 oktober 2018, zie http://www.sense.nl/research/dissertations/10895635/Joop-Kroes en https://www.wur.nl/en/newsarticle/PhD-degree-Joop-Kroes-Upward-Groundwater-Flows-and-Land-Use.htm
Het proefschrift is beschikbaar via http://edepot.wur.nl/458526

Het schrijven van het proefschrift heeft me veel energie gegeven door de boeiende problematiek en de bijzonder prettige samenwerking met collega's in binnen- en buitenland. De dag van de verdediging was een hoogtepunt, voor mijzelf maar ook voor mijn familie die ik met mijn lekenpraatje een indruk heb gegeven van mijn activiteiten in Wageningen gedurende de afgelopen 30 jaar.
Hierna een foto van de afsluiting van de verdediging met de promotiecommissie, de paranimfen (zoon en dochter) en de promovendus.


Hierna een tabel en figuur met progressie van de metastasen: